Vigenstorp ligger 6 km från Osby och 16 km från Älmhult. Här har vi byggt upp en plats för utveckling, reflektion och återhämtning. Du får landa i lugn och ro samt fylla på med energi och ny kunskap. Miljön är varm och välkomnande och här ges tid för eftertanke, långsamhet och fokus.

Välkommen på yoga, coaching, kurser och andra aktiviteter som ordnas av mig!

Ni kan också hyra hela huset för olika former av möten.

För privatpersoner

Är ni en grupp som skulle vilja träffas  för att umgås på ett återhämtande och hälsosamt sätt? Kanske en kväll eller en dag på helgen? Kanske vill ni starta med en timmes yoga, med en inspirationsföreläsning av mig eller med hälsocoaching?  Kanske vill ni ta en promenad i de vackra skogarna runt Vigenstorp? Jag kan ordna med hälsosam fika och lunch om ni vill. Ni kan också ta med egen mat och tillreda i köket. Ni får tillgång till huset för era egna samtal och måltider. Hör av er så hittar vi ett innehåll som passar er.

För företag och arbetsgrupper

Sommaravslutning, kickoff, arbetsplatsträff, konferens, kompetensutvecklingsdag, möten i lugn och avstressande miljö ?

Välkomna till Vigenstorp!

Vårt hus och dess omgivningar i Vigenstorp är en plats för utveckling, reflektion och återhämtning. Hit kan man komma för att fylla på med energi och kunskap, men också för att landa i lugn och balans. Miljön är varm, välkomnande och rofylld och här ges tid för eftertanke och fokus. Huset är wifi-fritt och miljön passar särskilt bra för samtal som gynnas av ostördhet och avskildhet.

Kanske sköter ni er själva hela dagen, kanske önskar ni att jag bidrar med något innehåll under dagen. Mitt bidrag skulle kunna handla om yoga, mindfulnessövningar, inspirationsföreläsningar eller handledande samtal. Hälsosam fika och lunch kan serveras om ni önskar.

Välkommen att ta kontakt!